Τι σημαίνει να είσαι Ελεγκτής οχημάτων της DEKRA IMPERIAL;

Ένας ελεγκτής οχημάτων διαθέτει άριστη γνώση Μηχανολογίας Αυτοκινήτου και έχει πιστοποιηθεί ως Ελεγκτής Οχημάτων ΚΤΕΟ. Επίσης είναι αρκετά χρήσιμο να  διαθέτει καιγνώσεις πάνω στην φανοποιεία.

Στην εταιρεία μας λόγω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτουμε ένας ελεγκτής οχημάτων εκπαιδεύεται πάνω στην διαχείριση προγραμμάτων αυτοκινήτων της DEKRA έτσι ώστε με την βοήθεια τους να είναι ικανός στην κοστολόγηση ζημιών αλλά και άλλων διαδικασιών.

Μέσα από μια καθημερινή τριβή και εκπαίδευση αναπτύσσει την ικανότητα να ξεχωρίζει τις φυσιολογικές φθορές ενός  αυτοκινήτου από φθορές που μπορεί να έχουν προκληθεί σε κάποιο ατύχημα ή  άλλης αιτίας.

Ώντας ελεγκτής αυτοκινήτου εξελίσσει την κριτική του σκέψη δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια πάνω στα οχήματα.  Μπορεί εύκολα και πολύ γρήγορα να διακρίνει φθορές που δεν διακρίνουν οι άλλοι.

Αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει τον μηχανολογικό έλεγχο σε 145 σημεία του αυτοκινήτου.

Επίσης, ένας έμπειρος ελεγκτής οχήματος μπορεί να διεκπεραιώσει  με μεγάλη επιτυχία έναν αιφνιδιαστικό έλεγχο συνεργείων που παρέχει σαν υπηρεσία η εταιρεία μας σε ασφαλιστικές εταιρείες.

Δηλαδή με την επίσκεψη του και τον έλεγχο που πραγματοποιεί επιβεβαιώνει αν τηρούνται τα συμφωνηθέντα όπως και την ποιότητα της επισκευής που πραγματοποιείται στον εκάστοτε πελάτη.

Η ετήσια εκπαίδευση των γνώσεων των ελεγκτών μας από τη DEKRA, σε συνδυασμό με τους ελέγχους σε περισσότερα από 10.000 οχήματα που επιθεωρεί η εταιρεία μας ετησίως στην Ελλάδα, τους κάνει να είναι οι πιο αξιόπιστοι, αντικειμενικοί και έμπειροι ελεγκτές στην Ελλάδα.