Η εταιρείας μας DEKRA IMPERIAL με εξοπλισμό από τη DEKRA, τη μεγαλύτερη εταιρεία επιθεώρησης οχημάτων παγκοσμίως (www.dekra.com), διεξάγει έναν γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο μπαταρίας αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου και plug-in hybrid από πλήρως καταρτισμένο προσωπικό πιστοποιημένο για την όλη διαδικασία του ελέγχου αυτού. Η διάγνωση είναι τόσο αξιόπιστη και μοναδική, που έχει λάβει το χαρακτήρα «διεθνούς προστατευμένης πατέντας» και ο αλγόριθμός της έχει επικυρωθεί από το πανεπιστήμιο RWTH του Aachen.

Ο έλεγχος της μπαταρίας του ηλεκτρικού αυτοκινήτου διαρκεί 15′ και αξιολογεί με αξιοπιστία και ακρίβεια την κατάσταση υγείας της (State of Health – SoH).

Ως κατάσταση υγείας ορίζεται η υπολειπόμενη χωρητικότητα της χρησιμοποιημένης μπαταρίας του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, επηρεάζοντας έντονα τόσο την αξία του οχήματος όσο και τη διάρκεια απόδοσής της.

Μετά τον έλεγχο ο κάτοχος του αυτοκινήτου λαμβάνει μια αντικειμενική έκθεση κατάστασης υγείας της μπαταρίας (State of Health – SoH) από την ίδια τη DEKRA, που ενισχύει την διαφάνεια και την εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο το χρήστη όσο και μεταξύ αγοραστή και πωλητή μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. 

Για το σκοπό αυτό, έχουμε εξασφαλίσει ότι η έκθεση κατάστασης μπαταρίας της DEKRA, παρουσιάζει τις βασικές πληροφορίες–πρώτα και κυρίως την υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Η εγκυρότητά της εκθέσεως, πιστοποιείται με το κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του αλγορίθμου μας, ο οποίος έχει ανεξάρτητη επαλήθευση από το αναγνωρισμένου κύρους RWTH Aachen Univercity (Πολυτεχνείο του Άαχεν στην Γερμανία). 

Μέχρι τώρα, μια μεγάλη γκάμα μοντέλων αυτοκινήτων μπορεί να ελεγχθεί και εμείς με την σειρά μας μπορούμε συνεχώς να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό για να επεκτείνουμε τη βάση δεδομένων μας και να καταφέρουμε να συμπεριλάβουμε ακόμη περισσότερα οχήματα.

Ας δούμε τα βήματα που ακολουθεί ο τεχνικός ελέγχου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας:

Βήμα 1: Προετοιμασία

Το URL του ελέγχου μπαταρίας ανοίγει στη συσκευή και η διεπαφή επικοινωνίας οχήματος (VCI) συνδέεται με το όχημα μέσω του καλωδίου OBD.

Βήμα 2: Στατικό Test

Τα διαγνωστικά δεδομένα διαβάζονται και επιβεβαιώνεται η ετοιμότητα του οχήματος.

Βήμα 3: Δυναμικό Test

Σύντομη επιτάχυνση του οχήματος για να ληφθούν τα σχετικά στοιχεία.

Βήμα 4: Αναφορά

Η αναφορά που δημιουργείται δηλώνει με σαφήνεια τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Μπορεί να σταλεί μέσω email στον χρήστη.

Γιατί αξίζει ένας έλεγχος μπαταρίας από την DEKRA IMPERIAL; 

Γιατί:

  • Είναι γρήγορος και ακριβής έλεγχος 
  • Έχει ακριβή αποτελέσματα σε 15’
  • Διαθέτει αξιόπιστη εκτίμηση για σωστή υπολειμματική αξία
  • Είναι εύκολη και γρήγορη διαδικασία δοκιμής μέσω διαδικτυακής εφαρμογής
  • Διαθέτει βέλτιστη αναλογία χρόνου /ακρίβειας και Πατενταρισμένο αλγόριθμο
  • Προσφέρει αποτελέσματα από ανεξάρτητο οργανισμό και όχι κατασκευαστή
  • Καλύπτει μία εκτεταμένη γκάμα μοντέλων
  • Είναι απλή στην κατανόηση  η αναφορά της για την Κατάσταση Υγείας της μπαταρίας
  • Προέρχεται από τη DEKRA, τη μεγαλύτερη εταιρεία επιθεώρησης οχημάτων παγκοσμίως 

Η DEKRA έχει τεράστια εμπειρία στην Ηλεκτροκίνηση και εκτεταμένη εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία, γι’ αυτό και είναι ένας Αξιόπιστος & Ουδέτερος Συνεργάτης ανεξάρτητος από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. 

Το εκάστοτε όχημα που ελεγχθεί από την εταιρεία μας εκτός από την αντικειμενικής έκθεση φέρει και αυτοκόλλητο  που πιστοποιεί τον έλεγχο της μπαταρίας. 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος