Η IMPERIAL προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου μέσω των εταιρειών της Imperial Hellas S.A, DEKRA Imperial και Imperial Claims Services. Η Imperial συνεργάζεται με τη DEKRA για περισσότερα από 20 χρόνια για την ανάπτυξη της DEKRA Claims Services στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη και της DEKRA Imperial στην Ελλάδα. Η Imperial Claims Services είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διακανονισμού ζημιών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές εταιρείες σε 3 χώρες προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε περισσότερες από 300 εταιρείες από 31 χώρες. Η DEKRA Imperial είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιθεώρησης μεταχειρισμένων οχημάτων στην Ελλάδα επιθεωρώντας περισσότερα από 10.000 οχήματα ετησίως για εταιρείες leasing, rent a car, εισαγωγικές και εμπόρους αυτοκινήτων.

Όραμα μας:

Να συμβάλλουμε με τέτοιο τρόπο στην κοινωνία μας ώστε οι άνθρωποι, να ζουν και να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σε συνεργασία με τη DEKRA, τη μεγαλύτερη εταιρεία επιθεώρησης οχημάτων παγκόσμια, εργαζόμαστε για να είναι τα οχήματα όσο πιο ασφαλή και λειτουργικά γίνεται.

Περισσότερα από 10.000 μεταχειρισμένα οχήματα το χρόνο στην Ελλάδα, αγοράζονται επειδή οι καταναλωτές εμπιστεύονται τον έλεγχο της DEKRA Imperial σε αυτά. Η ευθύνη για να προσφέρουμε τον πιο ακριβή και αντικειμενικό έλεγχο μας οδηγεί στο να αναζητούμε διαρκώς νέους μεθόδους ελέγχου που οδηγούν σε ακρίβεια και διαφάνεια.

Γιατί για εμάς, ο σωστός έλεγχος ενός οχήματος στοχεύει  στη διατήρηση ενός ασφαλούς κόσμου.

Αρχές και αξίες εταιρείας: 

Ασφάλεια, Ακρίβεια, Διαφάνεια

Ευθύνη μας:

Να προσφέρουμε τον πιο ακριβή και αντικειμενικό έλεγχο. Αυτό μας οδηγεί στο να αναζητούμε διαρκώς νέες μεθόδους ελέγχου που οδηγούν σε ακρίβεια και διαφάνεια

Η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο προσωπικό σε μισθωμένες εγκαταστάσεις μας τόσο στη FERST στη Μαγούλα, όσο και στην OPEL ΣΙΝΗΣ στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επίσης μόνιμο προσωπικό σε σημεία επιθεώρησης τόσο στην Ιερά Οδό στην Αθήνα, στη Κηφισιά στην οδό Καλυφτάκη, αλλά και στο Μαρούσι, στη περιοχή του Mall.

Η IMPERIAL προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου μέσω των εταιρειών της Imperial Hellas S.A, Imperial Claims Services και Imperial Automotive. Η Imperial συνεργάζεται με τη DEKRA για περισσότερα από 20 χρόνια για την ανάπτυξη της DEKRA Claims Services στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη και της DEKRA Automotive. Η Imperial Claims Services είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διακανονισμού ζημιών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές εταιρείες σε 3 χώρες προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε περισσότερες από 350 εταιρείες από 31 χώρες.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Imperial Claims Services στο:

www.imperialclaims.eu