Η Τεχνολογική Εξέλιξη των Αυτοκινήτων

Ένα Σεμινάριο Προς Προώθηση της Ασφάλειας και της Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Η DEKRA IMPERIAL, ως πάροχος υπηρεσιών επιθεώρησης οχημάτων, φιλοξένησε στις 24/02 & 02/03 ένα σημαντικό σεμινάριο στις εγκαταστάσεις της στη Νέα Σμύρνη, αφιερωμένο στην τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινήτων.Είχαμε την τιμή να έχουμε εισηγητή έναν εξέχοντα επαγγελματία από μια πολυεθνική εταιρεία στον χώρο του αυτοκινήτου.
Το σεμινάριο προσέφερε μια συναρπαστική ευκαιρία στους επιθεωρητές οχημάτων να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον κλάδο.

Με τίτλο “Η Τεχνολογική Εξέλιξη των Αυτοκινήτων Μηχανοκίνητων, Ηλεκτρικών και Plug-in Hybrid”, το σεμινάριο ανέδειξε τη σημασία της εξοικείωσης με τις νέες τεχνολογίες. Από την ανάλυση των συστημάτων ασφαλείας έως τις προκλήσεις και ευκαιρίες των ηλεκτρικών και plug-in hybrid οχημάτων, οι συμμετέχοντες απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Το σεμινάριο διαμόρφωσε ένα περιβάλλον συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών, ενισχύοντας τις γνώσεις των επαγγελματιών στον τομέα αυτό. Πέραν της εκπαίδευσης, αναδείχθηκε η αποφασιστική δέσμευση της DEKRA IMPERIAL για την προώθηση της ασφάλειας και της ποιότητας στον χώρο των οχημάτων, αναδεικνύοντας την εταιρεία ως σημαντικό φορέα στον τομέα της επιθεώρησης.

Συνοπτικά, το σεμινάριο αναδείχθηκε ως μια πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία, προσφέροντας απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για την επαγγελματική ανάπτυξη των επιθεωρητών μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας στον κλάδο των οχημάτων.

🚀 Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εκπαίδευση και την τεχνολογική πρόοδο του προσωπικού μας για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα στον τομέα των οχημάτων.